Školarina/Finansije

Celokupni troškovi studiranja na osnovnim studijama su najpristupačniji u Srbiji (školarina, svi udžbenici i naučno-nastavna sredstva, neograničen broj prijava ispita kao i overa semesetara) plaćanje po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Ukoliko se kandidat opredeli za varijantu plaćanja u ratama, student je u obavezi da prilikom upisa uplati 40% školarine (dinarska protivvrednost po srednjem kursu NBS na dan uplate), a ostatak na osam jednakih mesečnih rata po srednjem kursu NBS na dan uplate.

U najboljem akademskom duhu, Fakultet za inženjerski menadžment nudi delimične ili potpune stipendije za studente koji po prijavljivanju pokazuju najviše kvalitete i potencijal, kao i potrebu za finansijskom asistencijom.

Pre polaganja prijemnog ispita kandidat uplaćuje na račun fakulteta iznos od 2.000 dinara za troškove održavanja ispita. U slučaju da kandidat bude primljen, ovaj iznos će biti oduzet od ukupne cene studija.

Račun Fakulteta: 265104031000239066.

Primer uplatnice možete videti ovde

Školarina na master studijama razlikuje se od osnovnih studija, plaćanje je isto po srednjem kursu NBS na dan uplate. Fakultet pruža mogućnost plaćanja u ratama i to 40% prilikom upisa, a ostatak školarine na osam jednakih mesečnih rata.